3a divisió FEF

El Prat guanya i marca el territori

Duel a dalt. Els potablava superen l'Europa al Sagnier amb gols d'Aitor Lario i Jordi Sánchez i se situen líders

Totes les mirades dels seguidors de la tercera estaven centrades aquest cap de setmana al Municipal Sagnier, on es veien les cares els dos equips que havien golejat en la primera jornada. En aquest escenari, els homes de Pedro Dólera, que s'enfrontava per primer cop al seu exequip, es van imposar clarament als d'Albert Poch.

En una primera meitat força igualada, va ser el Prat el conjunt que va disposar de les millors ocasions i, finalment, el que va obtenir el premi del gol en una falta servida per Javi Lara i rematada amb el cap per Aitor Lario (1-0). L'equip potablava s'avançava abans del descans.

En el segon temps, els jugadors locals van saltar amb molta ambició al terreny de joc i ben aviat Jordi Sánchez va marcar el segon gol després de lluitar per una pilota que semblava perduda i superar Gianni en una gran acció (2-0). Arran de la diana, i lluny de recular metres, el Prat es va llançar a l'atac i va disposar de diverses oportunitats per ampliar l'avantatge. Per la seva part, els homes d'Albert Poch van ser incapaços de generar ocasions clares de perill i van acabar sucumbint davant de la major intensitat dels locals.

EL PRAT: Toni Texeira; Albarrán, Aitor Lario, Ricarte, Fede Bessone; Putxi, Jaime, Javi Lara; Ignacio (Ferri, 77'), Nacho del Moral (Collado, 64') i Jordi Sánchez (Elhadji, 71'). EUROPA: Gianni; Rubi, Alberto (Poves, 69'), David López, Javi Iglesias; Fran Bea, Álex Fernández, Padilla (Oriol, 61'); Montoro (Bilbao, 56'), Nils i Abel Rita. GOLS: 1-0 (41') Aitor Lario. 2-0 (51') Jordi Sánchez. ÀRBITRE: Congost Larrosa. T.G.: Als locals Albarrán, Jordi Sánchez i Elhadji, i als visitants Alberto, David López, Fran Bea, Padilla i Poves. PÚBLIC: Uns 800 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)