FCBQ

El Collblanc demana una pròrroga

LEB Plata. El Sant Nicolau també ho ha fet però té decidit jugar a EBA, on les catorze places ja estan cobertes i hi ha un excés de peticions

El Collblanc s'ha inscrit a EBA i presentarà la majoria de la documentació requerida per inscriure's a LEB Plata, però haurà de demanar una pròrroga a la federació espanyola per acabar de satisfer els requisits econòmics (aval de 60.000 euros i quota d'inscripció de 20.000). Divendres s'acaba el termini per formalitzar les inscripcions i confia que se'ls acceptarà la petició de pròrroga perquè, a més, és probable que altres clubs amb dret esportiu assolit estiguin en les mateixes circumstàncies. La situació del Sant Nicolau, que també va pujar a la LEB Plata i també ha demanat una pròrroga, és diferent perquè, tot i haver fet els mateixos tràmits, té decidit jugar a lliga EBA i continuar vinculat al Manresa.

Cua per jugar a EBA

La Federació Espanyola ja té cobertes les catorze places del grup català d'EBA. A més del Tarragona, el Quart, l'Hospitalet, el Santfeliuenc, el Cornellà, el Pardinyes i el Montgat, també hi ha l'Olivar de Saragossa, vinculat del CAI. A aquests vuit equips, s'hi han d'afegir els tres que pugen de Copa Catalunya –Andorra B, Salt i JAC Sants– i amb tota probabilitat també el Martorell, que ocuparia la plaça reservada a l'equip aragonès, a la qual té dret el CB Saragossa, que de moment no s'ha inscrit.

Les, en teoria, dues places restants, les havien demanat el Castelldefels, l'Ademar de Badalona i la Cellera de Ter, als quals es podria afegir l'Arenys. Però si el Collblanc i el Sant Nicolau no juguen a LEB Plata, ocuparien el lloc que s'han reservat a EBA i el grup quedaria tancat. Una última possibilitat seria que s'aprovés una ampliació a setze equips, tot i que en l'assemblea de la FEB es va aprovar que els grups serien de catorze. En aquest cas l'ordre de preferència seria per la categoria on jugaven. Per tant, l'Arenys (Copa) seria el primer de la llista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)