Internacional

Títol del Mataró en l'europeu sub-17 femení

Copa d'Europa sub-17. El Vilasana va guanyar l'últim partit i va fer campiones les maresmenques, que eren a la graderia

L'equip femení sub-17 del CH Mataró va fer història en guanyar la segona edició del campionat d'Europa de la categoria que es va disputar a la localitat asturiana de Mieres. Les maresmenques van celebrar el títol a la graderia, ja que estaven veient l'últim partit del grup que decidia el primer lloc, i que les podia fer campiones. L'Aldhara Fagavi Vilasana va vèncer per 4-1 el conjunt portuguès Stuart Massamá i la medalla d'or va ser per a les mataronines.

Les noies del Mataró sub-17 van fer la seva feina en la jornada de dissabte i van vèncer per un ajustat 2-1 les lleidatanes, però després només van poder empatar a zero gols contra les portugueses. Van acabar la seva participació amb quatre punts en el grup del títol format pels tres millors equips. El Vilasana no tenia cap punt i l'Stuart Massamá, un. Diumenge al matí es va jugar l'últim partit. El triomf del conjunt portuguès li donava el títol, i per això el Mataró necessitava que les lleidatanes guanyessin o empatessin. Al final van guanyar i el títol va ser per a les mataronines. Amb la seva victòria el Vilasana va ser segon i va repetir la posició que havia aconseguit fa un any en la primera edició de l'europeu femení sub-17.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)