Atletisme

Guiamet torna a guanyar la Marató d'Empúries

Atletisme. L'atleta de Cornellà del Llobregat revalida el títol de campió de Catalunya amb un temps de 2h34:43. Mireia Sosa guanya la cursa femenina

David Guiamet va aconseguir la segona victòria consecutiva en la Marató d'Empúries, que arribava a la dotzena edició i que era puntuable per al campionat de Catalunya. La prova va tenir més de 1.605 participants entre les quatre curses (també es va fer una mitja marató, una cursa de 10 km i una cursa infantil). Guiamet va rebaixar tres minuts la seva marca de l'any passat i va completar el recorregut en 2 hores, 34 minuts i 43 segons. Xevi Plans (2h36:48) i Esteve Campmol (2h43:29) el van acompanyar en el podi final.

Mireia Sosa es va endur la victòria en la cursa femenina. La tarragonina va fer un temps de 3h07:05, dos minuts i mig menys que la marca de la campiona de l'any passat. Anna Riera (3h12:29) i Alejandra Andreu (3h31:49) la van seguir en la classificació.

La cinquena edició de la mitja marató la va guanyar Jordi Rabionet, amb un temps d'1h13:37. Darrere seu van arribar David Garcia (1h13:46) i Eudald Nieto (1h15:43). En categoria femenina, les tres primeres van ser Laura Fernández (1h31:59), Eva Martos (1h34:20) i Esther Vidal (1h34:28).

Per últim, la cursa dels 10 quilòmetres va tenir com a vencedors Mansouri Arbaoui (31:49), en homes, i Patricia Menessier (41:42), endones.