Rugbi

El GEiEG es vol refer amb un dels cuers

Rugbi. Les grupistes visiten demà (14.30 h) el Sanse Scrum després de la primera derrota i de la lliga catalana

El GEiEG reprèn demà al migdia (14.30 h, la Dehesa de San Sebastián de los Reyes, a Madrid) la divisió d'honor femenina de rugbi després d'una aturada de tres setmanes en les quals les grupistes no van poder revalidar el títol de la lliga catalana tot i vèncer l'INEF Barcelona –amb qui juguen la jornada següent, un altre cop a Girona– per 22-21 diumenge passat (el resultat en l'anada va ser de 17-12, al mes de novembre). Un mal regust que enllaça amb la contundent derrota a casa, s'allarga amb el 0-19 amb l'Olímpico Pozuelo (24 de gener) i quan el conjunt de Coral Vila acreditava un balanç de 2-0 i amb els punts bonus suficients per ser líder.

“Tenim moltes ganes que arribi el partit, estem amb condicions òptimes per afrontar-lo”, deia Coral Vila, que recupera Elisabet Martínez després de la seva presència en la selecció espanyola Seven en les sèries mundials de São Paulo (Espanya va acabar en desena posició). “Malgrat que no vam guanyar el títol, el partit contra l'INEF ens va servir per adonar-nos de moltes coses”, deia Vila, que s'havia mostrat disconforme amb el joc del seu equip en el primer tram de la competició tot i obtenir bons resultats. “Després del partit contra l'Olímpico van sortir els dubtes, però ja els hem eliminat. El grup està animat i amb moltes ganes.” Vila també havia assenyalat abans amb qui es jugaria els llocs per accedir al play-off, l'objectiu del conjunt grupista: “El partit més fort que esperava és el que ja vam jugar contra l'Olímpico. Pel que fa als altres que ens queden, estem al mateix nivell que el Getxo INEF i el Crat la Corunya. L'Olímpico és el que està per sobre.” I hi afegia: “Si fem les coses com sabem i ho donem tot amb la intensitat que toca, podrem sumar la tercera victòria. Si, en canvi, no estem concentrades, ens pot guanyar qualsevol equip.”

LA DADA

0
partits
ha guanyat el Sanse Scrum, un dels tres cuers de la divisió d'honor femenina, amb 0-3.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)