Més bàsquet

Laia Palau toca el cel

Eurolliga femenina. Segon títol per a la catalana, ara amb el Praga, que va sorprendre l'Ekaterinburg de Sílvia Domínguez en la final (68-72)

La final de l'Eurolliga femenina ja garantia una campiona catalana i, al final, el títol se'l va endur el Praga de Laia Palau. L'equip txec, amfitrió de la final a quatre, va triturar els pronòstics i va saber minimitzar les virtuts de l'Ekaterinburg, gran favorit i en el qual milita la montgatina Sílvia Domínguez (68-72).

Sense acreditar uns registres lluents, el paper de Palau –segon títol després del del 2012, amb el Ros– va ser clau per al seu equip, marcant el tempo i adormint el partit. Va acabar amb 3 punts (1/3 tirs), 3 rebots, 6 assistències, 4 recuperacions i tan sols una pilota perduda en 38:59 a la pista. En el Praga, el cinc inicial va jugar més de 33 minuts i les dues interiors van ser vitals. Robinson va fer 24 punts (11/18 tirs de dos) i Vaughn (18 i 12 rebots). A l'equip rus va sobresortir l'1/16 triples –la baixa de Taurasi es va notar– i l'actuació de Candace Parker (27, 14 rebots i 10 faltes rebudes) va quedar en no res. Domínguez va acabar amb 2 punts i 3 rebots en 13:11.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)