2a divisió FEF

Kiko Ramírez no continuarà

L'Hospitalet. El tècnic tarragoní tanca una etapa de gairebé dues temporades al club del Barcelonès, amb una fase d'ascens i l'aventura en la copa com a fites més destacades

Ho va dir ell mateix ahir al matí a través de Twitter –“les coses bones sempre s'acaben; enormement agraït i orgullós d'haver format part d'aquesta família”, va manifestar– i ho va confirmar el club: Kiko Ramírez no serà la temporada que ve l'entrenador de l'Hospitalet. Tot i que aquesta mateixa setmana el recentment estrenat gerent del club, Fernando Peña, va dir que comptava amb Kiko Ramírez per a la propera temporada, finalment no hi hagut entesa entre les dues parts. De fet, ni la continuïtat de Kiko Ramírez era una prioritat per a l'Hospitalet, ni l'entrenador tarragoní veia clar el projecte del club.

Kiko Ramírez va arribar a l'Hospitalet l'octubre del 2013 per substituir Martín Posse, que havia situat l'equip en la zona de descens després d'un mal inici de temporada. No va trigar a notar-se la millora i l'equip va anar escalant posicions fins a acabar la lliga en la segona posició, aspirant al primer lloc fins a l'última jornada. En la fase d'ascens, l'Hospitalet va eliminar el Cadis i La Hoya Lorca, però va perdre en l'eliminatòria definitiva contra el Leganés. Per a l'actual temporada, la marxa al Girona del director esportiu, Quique Cárcel, i un pressupost més ajustat van dificultar les coses a l'hora de confeccionar la plantilla, però malgrat tot l'equip de la franja vermella ha competit a un bon nivell: ha estat a tocar de les primeres posicions i ha segellat la permanència amb certa comoditat. A més, la temporada serà recordada per la classificació per als setzens de final de la copa i l'eliminatòria contra l'Atlético, amb un 2-2 al Calderón.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)