Llagostera

La promesa ja és una realitat

Àlex Moreno va fer eclosió a Llagostera i s'ha convertit en el primer futbolista amb passat al club que assoleix la primera divisió

El Rayo l'ha cedit a l'Elx, amb qui s'enfrontarà per primer cop al seu exequip

Àlex Moreno va aterrar a Llagostera l'estiu del 2012 sense fer gaire soroll. Amb 19 anys acabats de fer, el de Sant Sadurní d'Anoia deixava enrere una bona etapa al juvenil del Barça. Tot i això, el bon paper amb els blaugrana no li valia per quedar-se en el filial barcelonista i el club que li va trucar ben ràpid per aconseguir els seus serveis era el Llagostera. L'aposta per Àlex Moreno era una de les moltes que va fer l'equip llagosterenc aquell estiu. Oriol Alsina va començar el curs amb 24 efectius en la plantilla, dotze dels quals eren noves incorporacions menors de 25 anys. En la primera volta de la lliga, Moreno va jugar poc però ja es va veure el seu talent i l'eclosió va arribar en el segon tram de la competició. Al final, l'extrem va acumular 27 aparicions en el seu primer curs a segona divisió B, i el seu talent, humilitat –en els últims mesos va ajudar a fer pujar el filial blaugrana de tercera a segona catalana jugant-hi diversos partits– i capacitat de treball no van passar desapercebuts. “En tinc un gran record, d'aquell any, sobretot de l'eliminatòria de copa del Rei contra el València. Hi vaig deixar bons amics i serà un partit especial”, explica Moreno.

A Mallorca, la sensació

Si a Llagostera el seu avalador va ser Oriol Alsina, en el seu primer salt a un gran club del món professional la figura clau va ser José Luis Oltra: “D'Alsina només en puc dir coses bones. Són persones que han confiat en mi i m'han donat l'oportunitat de ser futbolista. El mateix dic d'Oltra a Mallorca.” I és que Moreno va fitxar pels balears per reforçar el filial de tercera divisió, però després de la pretemporada ja es va quedar a la primera plantilla. A segona A també va destacar i el curs passat va aconseguir jugar a primera divisió –onze partits de lliga, dos de copa i un gol–, club al qual pertany i que aquesta temporada l'ha cedit a l'Elx.

A prop de tornar

Diumenge Àlex Moreno es tornarà a trobar amb els seus antics companys –es mantenen a l'equip Moragón, Ratti, Aimar, Masó, Pi, Tito, Pitu i Eloy Gila–, però aquest estiu l'opció de tornar a Llagostera va estar molt a prop. “Sí que hi havia l'opció del Llagostera. Es va parlar amb Bernaus [el seu representant], i entre les moltes opcions que teníem vaig triar l'Elx. Van ser els primers i van demostrar molt d'interès”, remarca el jugador, que només s'ha perdut 34 minuts en la lliga.

EL PROTAGONISTA

Tinc un gran record del meu pas pel Llagostera. Des de llavors, cada any he anat vivint canvis en positiu en la meva carrera futbolística
A l'estiu es va valorar l'opció de tornar a Llagostera però em vaig decantar per l'Elx
Àlex Moreno
jugador de l'elx

Nuha triomfa al filial de l'Elx

Les relacions entre l'Elx i el Llagostera són més estretes des d'aquest estiu, quan es va decidir que Nuha, que és propietat dels de la Costa Brava, marxés cedit al filial de l'equip il·licità, que competeix aquesta temporada a tercera divisió. L'arrencada de l'espigat davanter de Lloret de Mar en les primeres jornades de lliga ha estat espectacular. En set partits, Nuha ha marcat cinc gols i s'ha convertit en la sensació d'una plantilla que té l'objectiu de tornar a segona divisió B. De fet, el seu bon rendiment no ha passat desapercebut al tècnic del primer equip, Rubén Baraja, i l'opció que entri en la rutina del conjunt de segona A ja s'ha valorat seriosament. El curs passat Nuha va fer un bon inici al Sant Andreu, però amb el pas de les jornades va perdre protagonisme.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)