2a divisió FEF

futbol

l'hospitalet

Santi Ballesté, nou president de l'Hospi

2a divisió B. La candidatura continuista guanya les eleccions per 12 vots de diferència respecte de Macanaz

La candidatura continuista de Santi Ballesté va guanyar les eleccions a la presidència de l'Hospitalet. Ho va fer per un ajustat marge de 12 vots (72 a 60, amb 5 vots en blanc) respecte al seu rival, Francisco Macanaz. Tot i que Macanaz va ser a la junta directiva d'Antonio Castellano, el president que recentment va dimitir, la candidatura de Ballesté suposa continuar amb els pilars de la gestió riberenca dels últims anys.

L'Hospitalet, doncs, ja té president per als propers sis anys. “No fallaré al soci de l'Hospitalet. L'objectiu ara és complir tot el que vaig prometre en el programa electoral”, va dir Ballesté després de la seva elecció. Un dels punts més importants de la gestió del nou president és l'estabilització econòmica després del forat d'1 milió d'euros, la major part generat per la gestió d'Antonio Castellano. En aquest sentit, Ballesté ha promès buscar noves fonts d'ingressos per poder pujar el club a segona A “en un horitzó màxim de cinc anys”.

Ballesté ha tingut experiència en l'àmbit esportiu, ja que ha format part de la comissió esportiva del Barça B durant la presidència de Sandro Rosell, a més de ser diputat al Congrés pel Partit Popular (1989). En els propers dies oficialitzarà quina serà la seva junta directiva tot i que donant suport a la seva candidatura hi havia el directiu Carlos Torres.

LA REACCIÓ

No fallaré al soci. L'objectiu ara és complir tot el que vaig prometre en el programa electoral
Santi Ballesté
president de l'hospitalet
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)