Girona

Joel Arimany, cedit al Màlaga

Girona. El davanter confirma la marxa al club andalús, que es reserva una opció de compra, com a part de l'acord per Cifu

L'acord entre el Màlaga i el Girona per a la cessió de Cifu, que tornarà a les ordres de Pablo Machín, incloïa un camí a la inversa de Joel Arimany. L'anunci de l'arribada de Cifu (divendres passat) va arribar sense que quedés tancada del tot l'entesa pel davanter juvenil, que la va confirmar ahir a les xarxes socials. El davanter de Quart jugarà cedit aquesta temporada al Màlaga, que s'ha reservat una opció de compra. Tenir-lo jugant a casa –d'entrada, la previsió és al juvenil– ajudarà els malaguenys a l'hora de decidir si hi aposten fort i activen l'opció de compra.

Arimany, a qui encara queda una altra temporada de juvenil, ja va atreure l'estiu passat l'interès del Màlaga. Finalment, però, el Girona el va lligar amb un contracte per quatre temporades, un fet poc habitual en jugadors del planter.

El debutant més jove

Joel Arimany solia jugar a divisió d'honor juvenil, però Pablo Machín el va citar sovint, sobretot quan hi havia dèficit de davanters. I el 25 d'octubre, contra el Saragossa, es va convertir en el debutant més jove (17 anys i 4 mesos) del Girona a segona A. Joel ha estat vuit anys al Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)