Barça

Un llegat que perdura

Nova obra. En la presentació del llibre ‘Manuel Vázquez Montalbán. Barça, cultura i esport’ es va destacar la vigència de les reflexions que va fer el cèlebre escriptor relacionades amb el club

L’Auditori 1899 va ser l’escenari ahir de la presentació del llibre Manuel Vázquez Montalbán. Barça, cultura i esport, que compila els principals textos del cèlebre escriptor sobre el Barça. El president blaugrana, Josep Maria Bartomeu, hi va ser present, va elogiar el llegat de l’autor i va destacar-ne la vigència de les reflexions sobre el paper representatiu del Barça.

La compilació de l’obra ha anat a càrrec de Jordi Osúa, doctor en ciències de l’activitat física i de l’esport i especialista en el pensament esportiu de Manuel Vázquez Montalbán. Osúa va ser un dels protagonistes de l’acte, i també el periodista Ramon Besa, Borja de Riquer, historiador i amic de Vázquez Montalbán, i Santi Sobrequés, director de l’editorial Base. Tots van destacar la petjada deixada per les publicacions de Vázquez Montalbán a l’hora de donar a conèixer el club i el seu simbolisme extraesportiu. En aquest context van incidir en l’article Barça, Barça, Barça, publicat a la revista Triunfo l’any 1969.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)