Barça

Suárez: “Dembélé ha de ser més responsable en alguns aspectes”

Barça. El davanter uruguaià destaca el talent del seu company però l’anima a emmirallar-se en alguns companys de vestidor que són “exemples de professionalitat”

Luis Suárez ha parlat d’Ousmane Dembélé, l’home de moda al vestidor del Barça pel seu comportament en les últimes setmanes. L’uruguaià ha assegurat, en la roda de premsa prèvia al França-Uruguai que demà es juga a París, que Dembélé ha de corregir el seu comportament. “Com ja han dit alguns dels meus companys, ser futbolista és un privilegi, i crec que Dembélé hauria de concentrar-se principalment en el futbol i inspirar-se en els exemples de professionalitat que hi ha al vestidor del Barça”, ha afirmat Suárez, que ha afegit que el francès “mereix estar aquí”. Per al 9 blaugrana, però, Dembélé ha de canviar algunes coses. “Ha de ser més responsable en algunes coses”, ha dit, i ha negat que existeixi un problema d’adaptació: “S’ha adaptat bé al vestidor, la relació amb els companys és bona i sempre està feliç.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)