Barça

Cap grup ultra entra al Camp Nou

Fermesa. En un comunicat conjunt, el FC Barcelona i els Mossos asseguren que el dispositiu de seguretat els dies de partit a l’estadi impedeix que cap grup violent pugui accedir o tingui la possibilitat d’integrar-se a l’Espai d’Animació

En un comunicat conjunt, el FC Barcelona i els Mossos d’Esquadra han volgut deixar molt clar que cap grup ultra accedeix al Camp Nou després que apareguessin algunes informacions en sentit contrari després d’una resposta parlamentària del conseller d’Interior, Miquel Buch. El club i els Mossos asseguren que el dispositiu de seguretat els dies de partit al Camp Nou impedeix que cap grup violent pugui accedir o tingui la possibilitat d’integrar-se a l’Espai d’Animació. Aquest control no es limita únicament als partits a l’estadi, sinó que s’estén als compromisos d’àmbit nacional i internacional. L’accés a aquest Espai d’Animació està subjecte a una estricta normativa i a l’autorització de cadascun dels seus membres per part del cos de Mossos d’Esquadra. Destaquen que l’Espai s’ha convertit en un lloc de convivència i animació pacífica.

El club i la policia admeten que no poden impedir l’accés, a títol individual, de socis o aficionats que no tinguin prohibida l’entrada a un recinte esportiu per un procediment administratiu o judicial. Destaquen que els aficionats identificats com a membres de grups de risc estan sotmesos a control policial per fer que es mantinguin a les seves localitats i evitar, així, que es produeixin concentracions, tal com s’explica en la resposta parlamentària.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)