Barça

Dembélé es torna a trencar i serà baixa cinc setmanes

Lesió. El davanter francès es fa un trencament fibril·lar al bíceps femoral de la cuixa dreta, la sisena lesió des que va arribar al FC Barcelona, l’estiu de fa dos anys

Un maldecap més per a Ernesto Valverde. Ahir a la nit, el Barça comunicava que Ousmane Dembélé va ser sotmès a unes proves mèdiques que confirmen que el futbolista francès té un trencament fibril·lar al bíceps femoral de la cuixa esquerra, i que el temps aproximat de baixa que tindrà és de cinc setmanes. Divendres passat, a San Mamés, Dembélé va acabar el partit amb evidents molèsties a la cuixa dreta. Tot i així, va dedicar els dies lliures que va tenir la plantilla del Barça, entre dissabte i ahir, per viatjar al Senegal. Després del seu retorn a Barcelona, ahir mateix, Dembélé va passar pels serveis mèdics del club i les proves van determinar que està trencat.

Aquesta és la sisena lesió d’Ousmane Dembélé des que va arribar al Barça, l’estiu del 2018. La primera se la va fer a Getafe, el 17 de setembre d’aquell any, també al bíceps femoral, però de la cama esquerra, i es va perdre vint partits. En va jugar quatre més i, a Anoeta, es va tornar a lesionar: trencament fibril·lar al semitendinós de la cuixa esquerra i 26 dies de baixa. La temporada passada es va fer un esquinç al turmell esquerre jugant contra el Leganés, pel qual es va perdre cinc partits. Un mes després, contra el Lió, es va trencar un altre cop el bíceps femoral de la cuixa esquerra i no va poder jugar quatre partits més. Finalment, el mes de maig passat va trencar-se per últim cop: a Vigo, 25 segons després de saltar a la gespa. En aquesta ocasió va ser el mateix bíceps femoral de la cuixa dreta que ahir se li va tornar a estripar i ja no va tornar a jugar en el que quedava de curs.

La baixa d’Ousmane Dembélé s’afegeix a les de Luis Suárez i Leo Messi. Sense tres dels seus futbolistes més importants, diumenge que ve, contra el Betis a l’estadi, Valverde haurà d’apostar per una davantera absolutament nova.

DIVENDRES

A San Mamés va acabar el partit amb evidents molèsties a la cuixa dreta

TRES DIES

Tot i sentir molèsties, va marxar al Senegal aprofitant els dies de festa

SENSE DAVANTERS

La seva baixa s’afegeix a les de Messi i Suárez i deixa el Barça en quadre
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)