Barça

Messi, Iniesta i Xavi, en l’onze de la dècada de ‘France Football’

L’onze de la dècada. ‘France Football’ inclou l’argentí, el manxec i el català en el millor onze del segon decenni del segle XXI, en el qual també hi ha Neymar, Casillas, Ramos i Cristiano

El domini que han exercit el FC Barcelona i el Real Madrid durant els últims anys en el panorama internacional queda reflectit també en l’onze de l’última dècada que ha elaborat la prestigiosa revista France Football: entre els dos clubs aporten nou dels onze futbolistes triats.

El porter és Iker Casillas, que ara defensa la porteria del Porto, però que va arribar al cim de la seva carrera en la seva etapa al Madrid. La defensa la formen l’alemany Philipp Lahm (Bayern de Munic), com a lateral dret; el brasiler Marcelo (Real Madrid), com a lateral esquerre; l’holandès Virgil van Dijk (Liverpool) i l’andalús Sergio Ramos (Real Madrid), com a parella de centrals. En el mig del camp hi ha el croat Luka Modric (Tottenham i Real Madrid), el català Xavi Hernández (Barça) i el manxec Andrés Iniesta (Barça). Finalment, la davantera la formen el sis vegades pilota d’or Leo Messi (Barça), a més de Cristiano Ronaldo (Manchester United, Real Madrid i Juventus) i Neymar Junior (Barça i PSG). Un onze, sens dubte, indiscutible.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)