Barça

El VAR treu fum i deixa Jiddah sense clàssic

Polèmica. González González i Martínez Munuera anul·len dos gols al Barça que haurien liquidat la semifinal, i tres accions discutibles més dins les dues àrees van quedar sense càstig

La segona semifinal de la supercopa d’Espanya va tenir molts actors protagonistes ahir a l’estadi Rei Abdul·là de Jiddah. Alguns noms esperats, com Messi i Oblak –partidàs de l’un i de l’altre–, i d’altres de menys previstos, com González González i Martínez Munuera.

El VAR deixa el Barça sense final. Intervenció determinant del videoarbitratge, que va anul·lar dos gols als blaugrana en dues accions molt discutides i que va donar vida a un Atlético que estava estès a la lona. Protagonisme, i molt, per a Martínez Munuera des de la sala d’un VAR que ahir va treure fum. Primer, per avisar González González d’una possible ajuda amb el braç per part de Messi abans de la rematada final en el que hauria significat el segon gol de l’argentí –l’àrbitre va revisar l’acció i va acabar interpretant que hi havia mans– i, després, per anul·lar un altre gol a Piqué, per teòric fora de joc previ d’Arturo Vidal. L’acció, molt justa de veure.

El VAR va corroborar també el penal de Neto a Vitolo, però no va considerar pena màxima dues accions polèmiques dins l’àrea de l’Atlético i una última a l’àrea del Barça. Els blaugrana van demanar penal en un cop a la cara que Thomas va etzibar a Umtiti –González González va amonestar el jugador de l’Atlético, però va fer repetir el córner– i també van reclamar penal en una centrada a l’àrea en què Felipe va posar les dues mans a la cara d’Arturo Vidal. Tampoc es van considerar punibles unes mans de Piqué dins l’àrea encara amb 2-2 en el marcador després d’una centrada de Morata.

DOS GOLS ANUL·LATS

El primer, per mans de Messi; l’altre, per un fora de joc de Vidal imperceptible

ACCIONS OMESES

El Barça reclama penal de Thomas a Umtiti i de Felipe a Vidal; l’Atlético, mans de Piqué
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)