Barça

En espera de Setién però amb un ull en el mercat

Fitxatge del 9. La secretaria tècnica esperarà l’avaluació de la plantilla del nou entrenador, però també observa el mercat per si aquest els reclama un substitut per a Luis Suárez

Ara per ara, la secretaria tècnica del FC Barcelona no té presa cap decisió sobre si cal acudir al mercat d’hivern per incorporar un davanter centre que reemplaci el lesionat Luis Suárez, que estarà quatre mesos de baixa. L’arribada d’un nou entrenador, Quique Setién, ha deixat en stand by qualsevol moviment que s’hagués pogut fer en aquest sentit malgrat que pràcticament ha coincidit en el temps el relleu a la banqueta amb la nefasta notícia de la pèrdua del davanter uruguaià gairebé tot el que resta de temporada.

La secretaria tècnica blaugrana es manté a l’espera que Quique Setién faci una primera avaluació de la plantilla, però insisteix que continua mirant el mercat per veure si hi ha alguna bona opció per si Setién els digués que vol reforçar aquesta posició. Que la petició no els agafi sense la feina feta. Ara bé, sobre si fitxaran o no ara per ara no hi ha cap decisió presa en un sentit o un altre.

Durant la seva presentació, el tècnic cantàbric, quan li van preguntar sobre el tema, ja va dir que volia esperar i també va assegurar amb rotunditat que si els joves li responien era un ferm partidari de donar oportunitats als nois del planter. Sense Luis Suárez, amb fitxa del primer equip ara hi ha Griezmann, Messi, Dembélé, al qual ja s’espera aquest cap de setmana a Barcelona després d’estar recuperant-se a Qatar aquestes setmanes. Però hi ha dos jugadors del planter que gairebé des del principi estan en dinàmica del primer equip, que són Carles Pérez i Ansu Fati. En un principi, la idea del Barça seria que s’apostés encara més per tots dos malgrat que cap d’ells ha actuat al centre de l’atac.

En aquest sentit, des del club es confia en les variants tàctiques que pugui utilitzar Quique Setién perquè, si bé no han actuat com a davanters centre, Griezmann ho pot fer i en aquesta posició també hi veuen Ansu Fati, molt més limitat a la banda. I, evidentment, també pot jugar Messi de fals nou.

El que no vol el club és que es repeteixi el fracàs de la temporada passada amb Boateng, una incorporació del tot inexplicable i al qual Valverde amb prou feines va utilitzar. Portar mitjanies està descartat. Amb vista a la pròxima temporada, però, sí que el Barça sap que haurà d’afrontar el fitxatge d’un davanter centre que sigui del tot indiscutible.

MITJANIES, NO

El que no vol el Barça és que es repeteixi un cas com el de Boateng de l’any passat

Todibo marxa cedit a canvi d’1,5 milions

El FC Barcelona ahir va fer oficial la cessió de Jean-Clair Todibo al Schalke 04. El conjunt alemany es fa càrrec de la fitxa del defensa francès i té una opció de compra de 25 milions d’euros, més 5 milions d’euros en variables. En cas que el Schalke 04 fes efectiva la compra del jugador, el FC Barcelona mantindria una opció futura de compra per 50 milions d’euros, més 10 milions d’euros en variables.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)