Barça

Wu Lei: “Abelardo ens ha transmès confiança”

Espanyol.

El xinès Wu Lei ha parlat després de l’entrenament de l’Espanyol, a la Dani Jarque. Aquestes són les seves manifestacions:

Com porta la inestabilitat que suposa tenir tres entrenadors en una temporada? “No pensàvem que viuríem una situació com aquesta. Amb tot, mantenim la confiança i segur que podrem aconseguir l’objectiu de la salvació.”

Què li demana Abelardo? “Ens ha transmès molta confiança i ha generat molt bon ambient. Si som més positius, treballarem millor damunt la gespa.”

Què va suposar per a vostè marcar contra el Barça? “L’important és que vam treure un punt. Abans del partit, l’entrenador ens va dir que ens havíem d’oblidar de tot, perquè tot començava de nou. El punt que vam treure ens dóna molta energia. Hem de seguir sumant.”

El seu futur seguirà lligat a l’Espanyol, passi el que passi? “Només penso que ens podrem salvar i que seguiré a l’Espanyol. No penso més enllà.”

Se sent còmode en el paper de revulsiu? “Jo ho dono tot per a l’equip, quan sóc titular i quan sóc suplent. Vull ajudar l’equip al cent per cent.”

Fa un any que va arribar. Quin balanç fa? “El primer partit que vaig jugar va ser contra el Vila-real, que és el mateix equip contra el que jugarem dissabte. L’any passat va canviar la mala ratxa en aquell partit. Tant de bo ho puguem repetir. Aquest any he millorat molt, crec que vaig prendre una bona decisió, perquè he disfrutat molt.”

Se sent còmode jugant a la banda dreta? “Ja he jugat en aquesta posició, com en les altres de l’atac. Tinc confiança i ho donaré tot.”

Se sent millor futbolista que fa un any? “El 2018 vaig guanyar la lliga xinesa i, després, vaig arribar a l’Espanyol. Són sensacions diferents, encara que al meu país vaig ser campió i màxim golejador, aquí jugo en la millor lliga del món. He millorat i he gaudit.”

En què pot créixer l’equip amb l’arribada d’Abelardo? “El nou entrenador ens ha donat molta confiança i en el partit contra el Barça una dinàmica molt bona. Podem aconseguir l’objectiu”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)