Barça

“Setién està mirant de canviar algunes coses i nosaltres ho donarem tot”

Ter Stegen. El porter alemany, ja recuperat, i la jugadora del femení Alèxia Putellas reben el trofeu anual de l’Agrupació Barça Jugadors

El porter alemany Marc-André ter Stegen va rebre ahir el premi fair-play que cada any entrega l’Agrupació Barça Jugadors. Ho va fer acompanyat del president del club, Josep Maria Bartomeu, i de Ramon Alfonseda, president dels veterans del Barça. També de la jugadora del primer equip Alèxia Putellas, que va rebre el mateix guardó. Ter Stegen va explicar com estan sent els primers dies de Quique Setién com a entrenador del Barça. “Primer vull donar les gràcies a Ernesto Valverde, que ha fet una gran feina aquests anys. Té tot el nostre respecte. Ara tenim un nou entrenador que està mirant de canviar algunes coses. Cadascú té la seva idea del futbol. Nosaltres estem escoltant i mirem de fer tot el que ens demanen i donar-ho tot en els entrenaments i en els partits”, deia l’alemany, que també va anunciar que està recuperat de les seves molèsties i preparat per tornar a la porteria. “Treballo amb el grup, estic content d’estar de retorn i de poder gaudir del que més m’agrada. Tenim moltes ganes de continuar primers en la lliga i en la Champions. Tenim al davant moltes coses per guanyar i donarem la nostra millor versió. Ho donarem tot”, deia un Ter Stegen que ha estat pare fa unes setmanes i que encara no ha jugat en aquest 2020 per lesió i s’ha perdut el derbi contra l’Espanyol i la supercopa espanyola.

Per la seva banda, Alèxia Putellas va explicar els objectius immediats del Barça femení. “Vull agrair al president Bartomeu i a Maria Teixidor l’aposta que han fet per aquest equip. El nostre objectiu immediat és mantenir i ampliar l’avantatge que tenim en la lliga en la pròxima visita que farem a l’Atlético de Madrid”, va dir la de Mollet.

ELS PROTAGONISTES

Tenim al davant moltes coses per guanyar i donarem la nostra millor versió. Volem continuar primers en la lliga
Treballo amb el grup des de fa uns dies. Estic content d’haver tornat i de gaudir del futbol
Marc-André ter Stegen
PORTER DEL FC BARCELONA
El nostre objectiu és mantenir i ampliar l’avantatge en la lliga al camp de l’Atlético
Alèxia Putellas
jugadora del fc barcelona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)