Barça

“En el Barça passes un examen en cada partit”

Quique Setién. El càntabre avisa que el València atacarà més que el Granada i l’Eivissa, i oferirà més espais per al joc ofensiu del seu equip

A Quique Setién se’l podrà criticar per ser massa cabut en la seva idea de joc, però no pas perquè no sigui conscient d’on està i de quin és l’entorn que l’envolta. “El primer examen el vaig passar contra el Granada. El segon, a Eivissa. I no espero res menys a València. Sé que el Barça fa molts anys que no perd allà i el rival és, potser, un dels millors als quals et pots enfrontar. Aquí es passa un examen cada dia”, va etzibar ahir, en una de les seves respostes a la roda de premsa prèvia a l’últim entrenament abans de jugar a Mestalla. El tècnic càntabre parla clar, no defuig les preguntes compromeses i no deixa de mostrar-se satisfet per la resposta que ha trobat en la plantilla: “No tinc la sensació que estiguem lluny de la meva idea de joc. Encara que a Eivissa no vam estar bé, contra el Granada vam controlar el joc i vam fer moltes coses que ens deixen contents.”

De moment, el seu Barça ha salvat els dos primers compromisos amb dues victòries ajustades. Els resultats, tot i que curts, l’avalen. “A Eivissa em vaig endur un bon ensurt. Sé que hi ha molta gent que només pensa en el resultat, i em sembla bé. Però hi ha molta altra gent que sabrà si hem merescut guanyar o no. Em sembla que també s’ha de valorar el camí”, va comentar en aquest sentit. Per altra banda, no es va voler definir sobre la possibilitat de no incorporar un nou, tenint en compte l’absència de Suárez: “Són supòsits que no valoro. El Barça és un gran equip i, en circumstàncies normals, ha de competir per guanyar-ho tot.”

Del València, Setién espera la millor versió i intueix que oferirà més espais que els dos primers rivals que ha trobat el seu Barça: “Sempre espero que el rival jugui al seu millor nivell contra nosaltres. El València té molt bons futbolistes i ens posarà les coses difícils. Potser els podrem fer mal perquè ens atacaran, més que no pas el Granada i l’Eivissa, i tindrem espais.”

EL VALÈNCIA

“Ens atacarà més que l’Eivissa i el Granada, i tindrem més espais al davant”

QUANT I COM

“Respecto els que només pensen en els resultats, però també s’ha de valorar el camí”

PEL BON CAMÍ

“No tinc la sensació que encara estiguem lluny de la meva idea de joc”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)