Barça

Quique Setién

Tècnic del Barça

“Hi ha coses que o no interpreten bé o no les expliquem bé”

Quique Setién estava molt decebut amb el rendiment del seu equip. Està intentant introduir matisos en el joc de l’equip però ara per ara no se n’acaba de sortir. Va ser molt clar. “Hi ha algunes coses que no interpreten bé. O potser és que no les expliquem bé. És el que hem vist. Hem fet passades sense profunditat i no treballem per això. Hi ha coses que cal mirar de corregir. El millor ha estat que hem arribat a la mitja part 0-0. En la segona hem estat millor però això no és suficient. Però el València també és un gran equip, ha sortit bé de la pressió i ens ha fet mal. És una cosa que treballem, que tenim parlada, i que hem de millorar.” El tècnic blaugrana no va voler parlar del mercat d’hivern ni de la conversa mantinguda amb Carles Pérez després de dir-li que no compta amb ell.

Preguntat per la baixada de rendiment de De Jong, l’ha defensat. “És veritat que no només ell, sinó la resta de l’equip, té de vegades falta d’entesa. Frenkie ha jugat d’una manera concreta els últims mesos i ara li n’estem demanant d’altres.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)