Barça

Quique Setién

Entrenador del FC Barcelona

“Xiulets? Respectem l’opinió de la gent”

Un cop acabat el partit, l’entrenador del FC Barcelona, Quique Setién, es va mostrar satisfet del triomf del seu equip. “Prevèiem un partit complicat i dur. Ells han guanyat quatre partits seguits i no han encaixat cap gol. Hi ha hagut alternances, és normal, però en la primera part hem pogut resoldre amb claredat. Estic bastant content, perquè no era fàcil guanyar aquest equip”, va dir. Preguntat per la connexió Messi-Griezmann, que havia funcionat en el primer gol, el tècnic càntabre també va mostrar satisfacció: “Tenim jugadors de molt nivell que apareixen en partits tan difícils com aquest. Això és el que volem.” De fet, no es va mostrar contrariat ni quan va haver de comentar els xiulets que es van sentir al Camp Nou en la segona part quan, amb 2-1 al marcador, el Barça conservava la possessió amb passades a Ter Stegen. “Suposo que ens posem nerviosos per la sortida de la pilota. però és una part fonamental del nostre joc. Ens estava costant molt sortir del darrere perquè la seva pressió era molt forta i, quan la superàvem, ens feien faltes. Però s’ha de respectar l’opinió de la gent”, va manifestar.

Ni abans que comencés a rodar la pilota, ni després, Setién va saludar el tècnic del Getafe, José Bordalás. Aquest va entrar al vestidor quan l’àrbitre encara no havia assenyalat el final. Interrogat sobre això, Setién no va entrar en polèmica: “Els partits es juguen al camp.” En canvi, no es va mossegar la llengua a l’hora de comentar el criteri arbitral: “Ells han fet 29 faltes i nosaltres marxem amb una targeta més.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)