Barça

Umtiti no s’entrena

Barça. No va participar en la sessió després del partit contra la Real i amb la baixa de Lenglet serà la parella de Piqué a Mallorca, mentre que Araujo està amb dinàmica de primer equip

Samuel Umtiti ahir no va participar en l’entrenament de recuperació postpartit contra la Real Sociedad. No vol prendre cap risc amb el defensa francès perquè, amb la baixa de Lenglet a Mallorca, la seva presència en el pròxim partit de lliga al costat de Gerard Piqué és imprescindible. Seria un contratemps molt gran que no jugués a Son Moix. Tenint en compte que no es va entrenar, Quique Setién va disposar del defensa uruguaià del filial, Ronald Araujo, que no va jugar en el partit contra el Llagostera. Aquesta setmana està previst que estigui en dinàmica del primer equip precisament per la baixa de Lenglet per sanció i perquè encara no se sap si Umtiti estarà en plenes condicions.

En l’entrenament d’ahir també es van exercitar el porter del filial, Sergi Puig, i Matheus i Ramos Mingo, que encara no poden jugar amb el B. El primer equip del Barça avui té festa i no tornarà als entrenaments fins demà a les sis de la tarda. Dimecres i dijous s’exercitarà al matí i divendres ho farà a la tarda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)