Barça

Iniesta: “M’agradaria que la Masia portés el meu nom per tot el que representa”

Barça. El migcampista repassa la seva trajectòria en una xerrada virtual marcada pel recent documental sobre la seva vida. “Entenc la magnitud del gol del Mundial però no és comparable amb la trajectòria de Messi”

Andrés Iniesta ha fet, aquest migdia, un ’Live Call’ mitjançant les xarxes socials del Barça. L’exjugador del Barça, ara a les files del Vissel Kobe, ha parlat de la seva vida al Japó i del seu documental “Un heroi inesperat” que parla de la seva vida, estrenat el 23 d’Abril. Aquí estan les frases més destacades de la xerrada del manxec.

CONFINAMENT

Estic a casa i gaudint de la família d’una manera que no havia fet abans.

SITUACIÓ PANDÈMIA A JAPÓ.

La situació al Japó és diferent a d’altres llocs i des de fa un parell de setmanes el confinament si que ha estat més estricte. Ara estem esperant de notícies a veure què passa.

VIDA A KOBE.

“Trobes a faltar estar a casa, a Barcelona, però Kobe té mar i muntanya. El millor és que la gent ens ha acollit molt bé i a nivell familiar i professional estem molt bé. Ara només volem tornar a la normalitat.

DOCUMENTAL.

“És la meva vida i m’ho he agafat molt seriosament. Volia estar molt pendent de tot i en cada moment volia veure quina mena d’entrevista es feia. Era un projecte que em feia molta il·lusió i tot el que m’ha deixat participar. Ha estat un treball increïble i brutal de tot l’equip més enllà de que agradi o no. Hem estat més d’un any preparant aquest projecte. Tot va començar de la mà de Rakuten, un cop vam arribar aquí al Japó.”

EL GOL DEL MUNDIAL I LEO MESSI.

“Entenc la magnitud que ha tingut el gol d’aquella final però no es comparable amb el que ha fet Leo”

LA SEVA VIDA.

“La meva vida té moments bons i dolents. He intentat reflexionar sobre el que m’ha passat. No m’ha costat perquè ho he fet amb naturalitat i si he ajudat a molta gent (per la depressió) estaré encantat però no dic les coses per ser exemple de res sinó el que sento i com he he viscut perquè és una manera molt personal”

LA MASIA.

“M’agradaria que la Masia tingués el meu nom per tot el que significa però, a la vegada, no m’agradaria perquè han passat jugadors molt importants. Pel que representa és bonic que el teu nom estigui relacionat. A la Masia he aprés a créixer, madurar... molts valors que intento transmetre i compartir”.

BARÇA.

“Fins ara m’ha agradat la temporada del Barça i el veig, sempre, com un equip diferent. Té un equip espectacular i a veure si es pot reprendre la temporada i arribar al final de tot”

REVIURE UNA TEMPORADA.

“La més fàcil és quedar-se amb una en què hem guanyat tots els títols però en cadascuna de les temporades que he jugat al Barça és increïble. Només jugar una temporada ja és molt. A mi, la temporada del debut, potser em va ensenyar més que l’any en què ho vam guanyar tot”

RETIRADA.

“Això passarà, de passada ho penso, però a dia d’avui, ho veig encara molt llunyà. Estic feliç jugant i això hem dona força per allargar-ho”.

FUTUR.

“M’agradaria provar coses en el futbol perquè és la meva vida i motivació. Vull seguir vinculat a aquest esport”.

´

ÚLTIMA LLIGA.

“Recordo com vam guanyar la última lliga i com tot Riazor es va aixecar per aplaudir-me perquè sabien que marxava del Barça. Va ser molt emocionant i ells tenien un resultat dolent perquè baixaven a segona. Va ser el meu últim títol, va ser especial”.

EL MEU MILLOR MOMENT AMB EL BARÇA.

“El dia que vaig debutar. Era un somni que perseguia des dels dotze anys. És el moment més important”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)