Barça

Umtiti, primer lesionat

Barça. El central francès es fa mal al soli de la cama dreta i estarà unes tres setmanes de baixa; amb problemes de genoll constants, és la tercera lesió que es fa aquesta temporada

Els jugadors del Barça es van entrenar ahir en solitari per segona vegada des del retorn de la plantilla de Quique Setién als entrenaments. La sessió va deixar el primer lesionat de l’era confinament. És Samuel Umtiti. El central francès té un trencament al soli de la cama dreta i estarà unes tres setmanes de baixa. Caldrà veure com el defensa fa la recuperació, tenint en compte que el protocol de LaLiga recomana que no s’utilitzin els fisioterapeutes en aquesta fase del retorn del futbol. La baixa és un contratemps per a Setién, que, abans de l’aturada pel coronavirus, havia fet tornar Umtiti a la titularitat en detriment de Lenglet.

És la tercera lesió que té el defensa aquesta temporada. A principis de setembre es va fer una fissura en el segon metatarsià amb la selecció francesa i va estar un mes i mig de baixa. A l’octubre, es va fer una contusió en el genoll dret que el va tenir dues setmanes de baixa.

Els jugadors del Barça tenen festa avui i demà tornaran als entrenaments individuals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)