Barça

Emili Rousaud reclama transparència a Bartomeu

Barça. L’exvicepresident del Barça ha enviat una carta personal al president per conèixer en quin punt es troba la investigació del “Barçagate”

El Barçagate, el cas de presumptes irregularitats fetes des del club mitjançant el monitoratge a les xarxes socials. Uns atacs, desvelats en el seu moment per SER Catalunya, on s’atacava, a través de diferents comptes, la imatge pública de jugadors, exjugadors, tècnics, expresidents i precandidats a la presidència del Barça.

Avui s’ha viscut un nou capítol Emili Rousaud, exvicepresident institucional del Barça, que va dimitir per aquest cas tot assegurant que “s’havia ficat la mà a la caixa” per pagar aquest seguiment informàtic ha dirigit una carta al president de l’entitat blaugrana, Josep Maria Bartomeu. En la missiva li recorda que, com a anterior membre de la junta, “vaig promoure directament l’inici d’aquesta recerca en profunditat” i reclama que es “conegui la difusió pública i íntegra de l’informe, així com de les determinacions que prengui la junta en conseqüència”. Es refereix Rousaud a l’auditoria de Price Waterhouse Coopers sobre el cas I3 Ventures i Rousaud recorda que va ser ells qui va “promoure directament l’inici d’aquesta recerca en profunditat”-

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)