Barça

Carta d’Emili Rousaud a Bartomeu

Barça. L’exvicepresident del club demana al president que es publiqui íntegrament l’auditoria sobre el Barçagate que està fent PwC

Emili Rousaud torna a la càrrega. L’exvicepresident del FC Barcelona ha enviat una carta al president, Josep Maria Bartomeu, en què li pregunta en quin estat es troba l’auditoria encarregada a PwC per saber tot el que va passar en el denominat Barçagate. També li demana que quan el club tingui les conclusions de l’auditoria les faci públiques íntegrament.

Rousaud, que havia estat escollit delfí de Bartomeu per liderar la candidatura continuista en les eleccions del 2021, va dimitir el 10 d’abril passat amb cinc directius més, després que el president els convidés a ell, Enrique Tombas, Silvio Elías i Josep Pont a plegar. Bartomeu els acusava de no estar centrats en el projecte i d’haver filtrat a la premsa les negociacions amb els jugadors per la rebaixa salarial. Rousaud va explicar en aquell moment que la mala relació s’havia iniciat quan ell va liderar un grup de directius que van demanar explicacions per l’escàndol de les xarxes socials desvelat per SER Catalunya, segons el qual la junta directiva havia contractat l’empresa I3 Ventures per fer monitoratge de les xarxes socials i millorar la imatge del president, però va acabar atacant jugadors, exjugadors i candidats des de comptes falsos. També es van demanar explicacions dels diners pagats per aquesta operació, i pel fet que la quantitat s’havia fracturat perquè no hagués de passar cap filtre. Després de dimitir, Rousaud va dir que creia que “algú havia ficat la mà a la caixa” i el club va respondre amb els jutjats.

En la carta dirigida a Bartomeu, Rousaud recorda que, com a membre de la junta directiva, “vaig promoure directament l’inici d’aquesta recerca en profunditat”, i reclama que “la difusió pública i íntegra de l’informe, així com de les determinacions que prengui la junta en conseqüència”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)