Barça

El Barça posa a la venda mascaretes protectores contra la Covid-19

Barça. Tenen un cost de 18 euros i estan disponibles en tres models diferents

El Barça ha començat a comercialitzar avui les primeres mascaretes protectores, disponibles en tres models diferents de disseny, a la seva botiga del Passeig de Gràcia. A partir de demà, ho farà a través de l’e-commerce de la Barça Store del Camp Nou. El preu de venda al públic és de 18 euros (cost de 0,45 € per ús), i el club treballa per poder oferir pròximament paquets de compra que puguin respondre a diferents necessitats, com les familiars.

Les mascaretes són de producció local i es confeccionen en un taller de Mataró, amb cotó 100% ecològic. Per descomptat, compleixen totes les garanties de seguretat i normatives sanitàries. Són reutilitzables i d’ús diari, i la seva protecció contra la transmissió de la Covid-19 està garantida fins a 40 rentats, amb un ús màxim recomanat pel fabricant de 8 hores després de cada rentat.

La primera fornada de mascaretes disposa de tres models amb dissenys exclusius creats a Barcelona, que s’ampliaran en funció de la resposta del públic i de la demanda, fins a arribar a produir sis o set models de mascaretes diferents.

D’entrada, estan disponibles un model blau amb motius blaugrana, un model inspirat en la senyera i un altre model inspirat en dibuixos de jugadors. Tots els dissenys es poden trobar en tres tallatges diferents, un per als més petits, de 3 a 6 anys; un altre per a nens i nenes d’entre 7 a 12 anys i una tercera talla única per a adults.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)