Barça

Jordi Farré es presentarà a les eleccions a la presidència del Barça

Barça. Se suma a Víctor Font i Lluís Fernández Alà com a possible aspirant

L’empresari Jordi Farré, segons ha anunciat SER Catalunya, es presentarà a les eleccions a la presidència del FC Barcelona, previstes per a la segona meitat del 2021. Farré se suma a les confirmacions de Víctor Font i Lluís Fernández Alà com a possibles aspirants per a les pròximes eleccions blaugrana, a l’espera que Joan Laporta acabi de decidir-se després d’haver declarat a diferents mitjans que el més probable és que torni a participar en els comicis.

Enginyer de professió, de 44 anys d’edat, i independentista declarat, Jordi Farré repetirà com a precandidat després de la seva experiència en els comicis del 2015, quan la seva candidatura ‘Som Gent Normal’ va aconseguir reunir 2.033 signatures, 500 menys de les necessàries per a convertir-se en candidat.

Algunes de les propostes que la candidatura ‘Som Gent Normal’ va fer el 2015 van ser crear una grada d’animació i una agència de viatges pròpia, allunyar el Barça de les batalles judicials, retirar el nom de l’expresident Josep Lluís Núñez del museu de club, obrir l’assemblea de compromissaris a tots els socis que desitgin acudir-hi i implementar el vot electrònic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)