Barça

No hi ha perdó per a Arthur, que no viatjarà a Lisboa

Barça. El brasiler es va reunir amb Abidal al matí, però el club es manté ferm i fins que no resolgui el seu expedient disciplinari continuarà apartat

Arthur Melo no viatjarà a Lisboa amb els que encara són els seus companys d’equip ni tampoc podrà tornar a exercitar-se fins que el club no resolgui l’expedient disciplinari que li va obrir amb els advocats del migcampista brasiler. Aquesta és la decisió que van prendre els responsables esportius del club blaugrana després de consensuar-ho amb Quique Setién, l’entrenador.

Ja amb test PCR negatiu sota el braç, Arthur Melo va mantenir ahir al matí una trobada amb el secretari tècnic del FC Barcelona, Éric Abidal, a les instal·lacions de la ciutat esportiva després de no poder-ho fer dissabte, quan se li va negar l’entrada al Camp Nou precisament per no haver-se fet la prova i no estar autoritzat ni pel club ni la UEFA per ser present a l’estadi. El migcampista brasiler volia mantenir una reunió amb el secretari tècnic per intentar justificar la seva decisió de no presentar-se al retorn als entrenaments el 27 de juliol, després d’uns dies de festa concedits per Quique Setién un cop ja havia acabat la lliga i abans que comencés la Champions. El club li va obrir un expedient disciplinari i s’està en espera de la sanció pertinent.

Arthur va intentar convèncer Abidal que hohavia fet perquè entenia que amb Setién ja no jugaria més i que, malgrat que ell havia dit que volia continuar ajudant fins al final de la temporada, havia desaparegut de les alienacions sense motiu aparent. I que havia aguantat moltes pressions per acabar fitxant per la Juventus de Torí, quan el seu veritable desig era continuar en el Barça. Arthur ha tornat, en principi, per arribar a un acord definitiu per desvincular-se del club blaugrana.

Inici de la pretemporada per a 9 jugadors

Malgrat que la temporada 2019/20 encara no ha acabat perquè el Barça té divendres un partit importantíssim de quarts de final de la champions contra el Bayern de Munic, un grup de nou futbolistes ja començarà la pretemporada de cara a l’exercici 2020/21. Són Pedri, Trincao, Matheus Fernandes, Todibo, Wagué, Aleñá, Rafinha, Miranda i Oriol Busquets, que avui a la tarda ja es faran els tests mèdics corresponents. Dimecres a la tarda passaran les revisions mèdiques abans de l’inici dels entrenaments, que començaran dijous, a les 18.30 h, a la ciutat esportiva. Aquests nou jugadors conti nuaran la seva preparació amb cinc sessions previstes per a la setmana vinent, totes a les 09.30 h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)