Barça

Les eleccions seran al gener i es convocaran pels volts de Festes

Comicis. El president de la comissió gestora, Carles Tusquets, no ha concretat el dia exacte, però sí ha dit que la voluntat és fer-les per aquestes dates

El FC Barcelona celebrarà les eleccions a la presidència al gener, i no pels volts de Nadal com s'havia interpretat inicialment de les paraules del president de la gestora, Carles Tusquets, que no ha concretat la data exacta. “Farem tot el possible per tal que puguin convocar-se per aquestes dates. Hem creat avui un grup de treball, amb membres de la comissió de disciplina i la comissió de transparència i també el síndic per abordar aquest tema. Crearem un pla de treball en coordinació amb les autoritats sanitàries per poder garantir unes votacions segures en aquest sentit”, ha explicat. “No les podem celebrar abans. Les eleccions catalanes, per exemple, s’han fixat al febrer”, ha afegit. Tusquets es referia als volts de Nadal com el moment en què es convocarien les eleccions, no el moment en què se celebrarien, tot i que els assistents han interpretat majoritàriament el contrari. En l'escenari del gener, no serà la futura junta la que intervingui en el mercat d'hivern, sinó la gestora. I si hi ha capacitat econòmica i Koeman demana fitxar, es farà.

Tusquets també ha confirmat que parlarà amb tots els precandidats que superin el tall de signatures i diu que el club està obert a estudiar alternatives per facilitar la votació, com ara permetre el vot per correu postal. En cap cas, però, es podrà votar via vot electrònic perquè Tusquets ha recordat que els estatuts del club no ho permeten i la Llei de l’Esport tampoc. També es valorarà l’opció de fer unes votacions descentralitzades i en més d’una jornada. “Posarem tots els mitjans logístics i humans. Però tampoc podem fer miracles i en el cas del vot electrònic eles estatuts són clars en aquest sentit.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)