Barça

Víctor Font incorpora Toni Nadal al seu projecte

Barça. S’encarregaria de les relacions institucionals i de l’àrea de comportament si Font guanya les eleccions

En una roda de prema telemàtica, el precandidat a la presidència del Barça, Victor Font, ha presentat públicament Toni Nadal com a primer membre del seu consell. Soci del FC Barcelona número 63.964, germà de Miquel Àngel Nadal, que va ser jugador de Barça durant els anys noranta del segle passat, i oncle i ex-entrenador de Rafael Nadal, formarà part de la junta directiva si Font guanya les eleccions com a responsable de l’àrea de comportament, i també amb les relacions institucionals.

“No coneixia en Víctor, però em va causar bona impressió quan va venir a veure ’m a Manacor. Em va parlar de temes econòmics i institucionals. I aquí em trobo, il·lusionat. Perquè el Barça segueixi sent la màxima representació de Catalunya i el millor club del món”, ha manifestat Toni Nadal en la seva presentació. Per la seva banda, Víctor Font ha manifestat sobre Nadal que: “Mai no ha amagat que és barcelonista. Pot treballar en dues àrees que són claus i que s’han demostrat que s’han de reforçar. En primer lloc, si tinguéssim l’honor de governar, ajudaria a muntar una àrea nova en el club que és l’àrea de comportament. Una àrea transversal. També ens ajudaria a la feina de relacions institucionals”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)