Barça

Messi, sancionat amb dos partits

Oficial. El capità del Barça es perdrà el partit de copa contra el Cornellà i el de lliga contra l’Elx. El Barça presentarà al·legacions

La jutgessa única de la RFEF ha determinat que Leo Messi mereix una sanció de dos partits per l’expulsió en la final de la Supercopa de manera que el jugador argentí es perdrà els dos propers partits: dijous (21 h), en la copa, contra el Cornellà al Municipal i diumenge contra l’Elx, en la lliga, al Martínez Valero (16.15 h).

D’aquesta manera, el Comitè de Competició interpreta que no hi va haver agressió en l’acció de Messi contra Asier Villalibre en els darrers instants de la final de la Supercopa. “[Messi] Ha colpejat un rival amb el braç fent ús d’una força excessiva estant la pilota en joc però no a distància de ser disputat”, va recollir Gil Manzano a la seva acta. La sanció, per aquest tipus de redaccions, està en concordança respecte els darrers precedents en la lliga i el Comitè sovint no canvia la interpretació de l’àrbitre en el seu text. Gil Manzano, a més, va expulsar Messi després de consultar-ho al VAR.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)