Barça

Koeman: “He parlat amb en Pep per felicitar-lo pels seus 50 anys; no hem parlat d’Eric Garcia”

Roda de premsa. Ronald Koeman. Prèvia Barça-Athletic

El Barça i l’Athletic afronten demà al Camp Nou el seu tercer cara a cara d’aquest mes de gener (21 h). Per ara, el balanç ha estat d’una victòria del Barça a San Mamés i una altra dels bascos a La Cartuja. Ronald Koeman ha parlat en la prèvia d’aquest partit, en una roda de premsa que ha acabat abans del previst per un petit incident del tècnic holandès que ha patit una petita hemorràgia nasal.

Sobre l’Athletic i el joc aeri.

“En els dos partits anteriors contra ells hem tingut moltes opcions de guanyar el partit. En la supercopa no va poder ser. Sabem que és un equip potent, que treu molt rendiment de la pilota aturada. Haurem d’estar molt atents a aquest tipus d’accions. Haurem d’estar concentrats i aprofitar les nostres oportunitats de gol”.

La polèmica amb l’informe tècnic filtrat a la premsa.

“El meu treball és preparar l’equip per a cada partit i la feina de Ramón Planas és millorar la plantilla. No hi veig cap problema amb aquest informe. Els jugadors tampoc poden estar molestos perquè aquesta és una feina que fan tots els clubs.”

El Barça pot guanyar algun títol aquest any?

“Aquesta és una temporada de canvis. Estem apostant per jugadors joves. Hem de ser realistes de la situació actual del club. Però el Barça sempre ha d’estar preparats per lluitar pels títols.”

Contra el Granada i el Betis, de nou a les 21 h.

“M’hauria agradat jugar la copa a casa, però no ha pogut ser. El tema dels horaris no val la pena queixar-se més. El que hem de fer és guanyar el partit.”

Eric Garcia.

“He parlat amb Pep per felicitar-lo pels seus 50 anys, però no hem parlat d’Èric Garcia. Si no ve en aquest mercat d’hivern seguirem endavant.”

Sobre l’estat físic de Sergi Roberto.

“El jugador està amb moltes ganes. Té moltes possibilitats d’entrar en la llista del partit contra l’Athletic.”

Sobre Todibo

“És jugador del Barça, però no compto amb ell.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)