Barça

Un triomf molt convincent i que manté viva la lliga

Sevilla-Barça (0-2). En un partit molt convincent i jugant amb tres centrals, els de Koeman s’han imposat clarament i de forma justa al Sevilla amb gols de Dembélé i Leo Messi

Era un partit decisiu per mantenir viva les opcions de lluitar per la lliga i el Barça no ha fallat. El conjunt blaugrana s’ha endut el triomf del camp del Sevilla i ho ha fet deixant una imatge convincent i gràcies a dos gols, de Dembélé i Messi, però que fins i tot haurien pogut ser més amb una mica d’encert. L’equip s’ha mostrat molt seriós en defensa i no ha concedit res al Sevilla i també letal en atac.

Koeman ha retocat el sistema i ha apostat per un 3-5 -2 que ha ajudat a no patir tant en defensa i a tenir més el domini del joc. Una fórmula que ja va utilitzar al camp del Valladolid i on va funcionar. En el primer temps, el Barça s’ha trobat molt còmode sobre la gespa i ha estat clarament superior al Sevilla, al que no li ha permès fer cap xut a porteria i al que li ha complicat la vida amb una bona pressió. Els blaugrana, per contra, si que han posat a prova Bono en un parell d’ocasions.

En un bon contracop Dembélé ha rematat massa tou i poc després Messi ha intentat sorprendre el porter sevillista en una falta lateral. Seria el preludi del gol, que ha arribat gràcies a una magnífica recuperació de Busquets al mig del camp, aquest l’ha cedit cap a Messi, que ha assistit Dembélé, que amb espai per davant s’ha colat molt bé entre els dos centrals i ha acabat definint amb un xut que ha passat entre les cames de Bono. Amb el gol, s’ha convertit en el tercer màxim golejador francès de la història del Barça superat només per Griezmann i Henry. Abans del descans, Dest ha rematat massa alt i el Sevilla ha demanat l’expulsió de Messi per doble amonestació.

El Sevilla ha fet tres canvis al descans i també ha passat a jugar amb tres centrals per intentar capgirar la dinàmica del partit. Han millorat i les forces s’han igualat però després d’un xut tou de Navas que Ter Stegen ha blocat sense problemes, el Barça ha estat a punt de fer el segon -en una centrada per la dreta de De Jong que Alba no ha pogut rematar per ben poc, en un xut de Dest que ha anat al pal i en un altre massa alt de Messi. Els de Koeman, com en molts altres partits, han perdonat.

Lopetegui ha seguit movent la banqueta perquè veia que el Barça jugava massa còmode. Escudero ha rematat alt una centrada de Suso. Koeman ha retirat Piqué per Araujo, que ha tornat després de lesionar-se contra el Betis. I qui ha deixat el camp amb molèsties és Pedri, reemplaçat per Ilaix. Valent Koeman. La mala sort s’ha tornat a creuar amb Araujo, que s’ha fet mal al turmell defensant una jugada d’En-Nesyri i s’ha hagut de retirar abans d’hora. Hauria volgut continuar però Koeman no ha volgut arriscar pensant en dimecres i ha fet entrar Umtiti. També ho ha fet Braithwaite per Dembélé.

S’arribava als minuts finals i el Barça no volia seguir patint i en una combinació entre Ilaix i Messi l’argentí ha sentenciat el duel. Fantàstica la deixada d’esquenes del jove del planter. Fins al final del partit, els de Koeman han seguit controlant el joc. Dimecres, a la copa, tocarà repetir una actuació igual o millor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)