Barça

La junta formalitza els càrrecs i aprova els quatre nous membres

Primer reunió. La directiva del FC Barcelona també ha acordat el nomenament de Jordi Casals i Vilalta com a president del Barça B

La junta directiva del FC Barcelona s’ha reunit avui per primer cop i el més destacat d’aquesta primera trobada ha estat la formalització dels diferents càrrecs que ostentaran els membres de l’equip i l’aprovació dels quatre nous directius que no estaven en la candidatura inicial i que hauran de ser ratificats per l’Assemblea de Compromissaris. Són Eduard Romeu, Ferran Olivé, Àngel Riudalbas i Joan Soler.

La nova junta directiva presidida per Joan Laporta tindrà tres vicepresidències, que recauen en Rafa Yuste, com a vicepresident primer i responsable de l’àrea esportiva, Elena Fort, vicepresidenta institucional i Eduard Romeu, vicepresident econòmic. El tresorer serà Ferran Olivé i el secretari de la junta, Josep Cubells, que ja ho va ser entre els anys 2008 i 2010. Josep Maria Albert, Xavier Barbany, Miquel Camps, Alfons Castro, Antonio Escudero, Juli Guiu, Jordi Llauradó, Aureli Mas, Josep Ignasi Macià, Xavier Puig, Àngel Riudalbas, Joan Solé i Joan Soler seran vocals.

En aquesta primera reunió també ha acordat el nomenament de Jordi Casals i Vilalta com a president del Barça B. Va ser president del Santboià (2001-2009) i de la Federació Catalana de Futbol (2009-2010).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)