Barça

Koeman: “Si guanyem els cinc partits que queden, serem campions”

Barça. La roda de premsa del tècnic blaugrana, prèvia a la visita de demà al València

Aquestes han estat les manifestacions de Ronald Koeman en la roda de premsa d’aquest migdia, prèvia al partit de demà a la nit, contra el València, a Mestalla.

Precaució defensiva: “En tots els partits sempre tenim molta possessió i creem oportunitats, però defensivament hem de millorar. Ens han creat menys perill amb tres centrals, però no es poden encaixar gols com els que vam rebre contra el Granada, amb més defenses que ells davanters. Ja ho hem parlat al vestidor. Sí, hem de millorar en defensa. A València esperem un partit complicat. Hem de ser efectius i defensivament, millors.”

Es pot guanyar la lliga?: “Ens va decebre molt la derrota de dijous, però això demostra que no hi ha partits fàcils i que sempre has d’estar al teu nivell. No tenim temps per estar tristos, la lluita segueix. El partit serà complicat i s’han de millorar coses, crec que l’equip està preparat per al partit de demà.”

La sanció de dos partits pe dir ‘vaya personaje’: “Recorrerem la sanció, perquè és exagerada. Si per dir ‘vaya personaje’ posen dos partits, si insultes de veritat, seran 20 partits. Recorrerem per deixar clar que no estem d’acord. Demà no podré estar a la banqueta, s’ha d’acceptar.”

Quina autocrítica fa en la derrota contra el Granada?: “Sempre ets responsable. En l’equip que fas, en els canvis... I res més. Era una oportunitat que hem fallat, però estic convençut que si guanyem aquests cinc últims partits serem campions.”

Els capitans: “Hi ha jugadors molt experimentats en l’equip i han d’ajudar, en aquestes circumstàncies de pressió, als quatre o cinc jugadors que debuten.”

Li sorprèn que els de dalt fallin més del compte?: “És un campionat fort, hi ha molts bons equips. Quatre equips lluiten per la lliga, en tres punts. Si no estàs bé, per l’acumulació de partits, i no estàs ficat, es paga car. No hi ha cap equip superior als demés, això és bonic.”

Per què la baixada física a les segones parts?: “L’equip està bé físicament. Hi ha hagut partits en què hem estat millor físicament que els rivals.”

Planifica la temporada que ve amb un sistema de tres centrals o de dos?: “No és important això ara. No parlaré del sistema per a la pròxima temporada. No té cap sentit.”

Umtiti: “Que jugués contra el Granada va ser una decisió tècnica. Vaig canviar dos jugadors de l’onze titular que acumulaven molts partits. Umtiti està entrenant bé, també ha jugat partits que hem guanyat. És impossible, en una temporada tan intensa, jugar sempre amb el mateix equip.”

Qui sortirà a donar les instruccions als jugadors demà?: “No ho sé. Primer vull saber què podem fer i què no. Parlaré amb Carles Naval.”

Què va faltar més contra el Granada, sentenciar o no fallar en defensa?: “Quan creus que ets molt superior hi ha el perill de no concentrar-te en defensa. En els dos gols que vam rebre vam fallar posicionalment. Hem d’ocupar millor les posicions en defensa.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)