Barça

Cortés: “Guanyar la Champions seria el reconeixement que mereix molta gent que ha treballat en aquest projecte”

Roda de premsa. Lluís Cortés, Sandra Paños i Vicky Losada. Prèvia Chelsea-Barça

El tècnic Lluís Cortés, la portera Sandra Paños i la migcampista Vicky Losada han comparegut fa uns instants a la sala de premsa de l’estadi Gamla Ullevi per analitzar la prèvia de la final de demà contra el Chelsea. Aquestes han estat algunes de les seves valoracions més destacades.

LLUÍS CORTÉS

Sobre l’onze de demà

L’onze de demà no el tinc del tot decidit. Tenim algun dubte que vull resoldre en l’entrenament d’avui.

Com arriba l’equip?

Les sensacions són molt bones. L’equip està amb una gran ambició. Tenim jugadores que han jugat partits molt importants en la seva carrera i no em preocupen els nervis d’una final, però sí serà clau ajustar el nivell de motivació perquè no hi hagi un excés d’eufòria o d’adrenalina. La fortalesa més gran d’aquest equip és que no depenem d’una o dues jugadores. Tenim moltes jugadores preparades per jugar aquest tipus de partits. Tenim un estil recognoscible i això ens agrada.

Primera final des del 2007 sense la presència d’un equip francès o alemany. Canvi de cicle?

Crec que molts clubs estan apostant fort pel futbol femení. A nivell europeu molts equips s’estan posant les piles. Ara ja no es tracta de guanyar el Lió per guanyar la Champions. Hi ha molts més candidats a guanyar aquest títol. Arribar-hi aquest any té molt mèrit.

Sobre el Chelsea

El Chelsea no necessita tenir la iniciativa. No necessita sotmetre els rivals per guanyar els partits. Defensivament es troben còmodes a prop de la seva porteria, amb un bloc baix, per contraatacar. Haurem de vigilar les seves transicions.

Què suposaria pel club guanyar la final?

Poder guanyar la final de demà seria un reconeixement a tota l’aposta feta per aquest club, amb Xavi Llorens, Fran Sánchez... aquí hi ha treballat molta gent. Ara estic jo entrenant l’equip i seria un orgull per a mi i per a tota aquesta gent ser campions.

SANDRA PAÑOS

Nerviosisme davant una final?

Des del 2019 hem estat treballant moltíssim per poder repetir una final. Estem convençudes que podem guanyar aquesta final. Hem treballat moltíssim per ser aquí.

VICKY LOSADA

Un model per a futures generacions

Nosaltres som el mirall. Hi ha moltes nenes que estan començant a jugar ara a futbol i es fixen en nosaltres i veuen que és possible poder lluitar per guanyar una Champions. Tenim una gran responsabilitat.

Treure’s l’espina de Budapest

Estàvem desitjant tornar a ser en una final. Creiem que pot ser el nostre dia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)