Barça

El Camp Nou, centre de vacunació a partir del 27 de maig

Covid-19. El club habilitarà la Sala Berlín durant tres setmanes, amb quatre boxes de vacunació i una capacitat de 2.500 dosis setmanals

El Camp Nou guarda la pilota i a partir del dijous 27 de maig agafarà protagonisme la vacuna contra la covid. Aquell dia està previst que el temple blaugrana obri les seves portes com a centre de vacunació. Serà a la Sala Berlín. L’espai, que funcionarà als matins, de dilluns a divendres, tindrà una capacitat de vacunació de 2.500 dosis setmanals i estarà obert tres setmanes. Es preveu que hi pugui haver 4 boxes de vacunació.

L’accés de vianants habilitat serà per l’accés 20, situat al carrer d’Elisabeth Eidenbenz i també s’ofereix la possibilitat de poder accedir en vehicle per l’accés 1 situat a l’Avinguda de Joan XXIII, acreditant cita prèvia de vacunació.

La coordinació assistencial del punt de vacunació serà de l’Hospital Clínic, que hi aportarà el personal d’infermeria, i també de l’atenció primària del CAPSBE i del CAP Sarrià, que hi aportaran els professionals administratius pel registre i l’atenció al ciutadà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)