Barça

La federació palestina demana al Barça que no jugui contra el Beitar

Barça.

El president de la Federació Palestina de Futbol, el general Jibril Rajub, ha enviat una carta al president del FC Barcelona, Joan Laporta, on li demana que el seu equip no jugui el partit amistós contra el FC Beitar, programat per al pròxim mes d’agost. Precisament avui el propietari del Beitar es troba a Barcelona per tancar els detalls d’aquest amistós contra el Barça.

Aquests són alguns fragments de la carta que ha rebut Joan Laporta:

“Triar jugar un partit contra el Beitar FC, a Jerusalem, pesa molt en el meu cor i en el cor de milions que han arribat a respectar el FC Barcelona per ser més que un club.

“El Barça, recordat a tot el món com a pacificador, club que alguna vegada va patrocinar a UNICEF, un club proper als desfavorits, ara serà recordat com el club que va ofendre a milions d’ àrabs, musulmans i partidaris de la pau en jugar un partit polític en una ciutat que encara està en crisi (Jerusalem).”

“Recordo l’any 2013 i el “Tour de la Pau” del FC Barcelona, quan el vostre club va ser rebut amb crits de joia tant de palestins com d’israelians, perquè va arribar a dos països amb un missatge de pau amb què els dos costats es podrien identificar. Quin missatge els diria l’elecció d’aquest lloc a aquests milions?”

“La PFA respecta els seus drets, però es recomana que respecti els nostres drets i reconsideri la seva elecció de lloc perquè aquests milions d’aficionats recordin al Barça com vol ser recordat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)