Barça

L’anunci de la continuïtat de Messi és imminent

Barça. La idea del club i el jugador, que signarà per cinc temporades, és fer-ho abans del cap de setmana

El Barça i Leo Messi tenen previst anunciar la continuïtat de l’argentí en el club blaugrana aquesta mateixa setmana, entre demà i divendres, si no hi ha cap contratemps d’última hora. L’acord entre el club i el jugador és total i també té ja el Barça molt treballat el vistiplau de LaLiga per poder inscriure l’argentí. Messi signarà un contracte per cinc temporades, amb una clàusula de rescissió de 600 milions d’euros i des del club no es descarta que l’argentí el pugui complir, tot i que el més probable és que jugui només dos anys de blaugrana, fins després del Mundial de Qatar. És a dir, la temporada 2022-23, tenint en compte que el torneig es disputarà a meitat de curs.

L’acord definitiu entre el club i el pare i representant del futbolista es va tancar dilluns i ara Messi, que descansa a l’Argentina després de guanyar la copa Amèrica, l’ha de validar. El crac de Rosario, que ha acceptat una rebaixa important de sou tenint en compte les dificultats per les que passa el Barça, cobrarà ara una quantitat en concepte de prima de renovació i la seva fitxa per aquesta primera temporada de contracte serà d’uns 20 milions d’euros, fet que ajuda al Barça a complir amb la normativa de LaLiga pel que fa a la massa salarial. La fitxa del segon curs serà més alta i el jugador cobrarà una altra important quantitat si es trenca la relació entre les dues parts l’any 2023. La suma d’aquestes quatre quantitats és inferior als 200 milions d’euros que s’havia publicat que Messi cobraria en aquest nou contracte amb el Barça.

Si després del 2023, Messi decidís continuar jugant en el Barça, la fitxa, respecte a la del curs 2022-23, aniria decreixent progressivament en cada una de les tres últimes temporades de contracte.

L’acord amb Messi ha estat presentat també per representants del Barça a LaLiga en les últimes hores i l’entitat que governa Javier Tebas l’ha validat, sempre i quan el club blaugrana aconsegueixi continuar rebaixant la seva massa salarial. En aquest sentit s’entenen, per exemple, les negociacions amb l’Atlético de Madrid per fer un canvi de cromos entre Saúl i Griezmann. “Potser aquesta operació no l’acaba d’entendre molta gent, però hem de prioritzar rebaixar la massa salarial per sobre de tot. I Saúl és un jugador que ens va molt bé”, admeten des del Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)