Barça

Tisorada a l’aforament del Barça-Real Sociedad

Públic. Inicialment s’havia autoritzat l’assistència d’uns 30.000 espectadors, però finalment l’aforament permès oscil·larà entre les 20.000 i els 22.000 persones

Novetats pel que fa a la presència de públic en el partit de diumenge al Camp Nou entre el Barça i la Real Sociedad (20 h). Finalment, l’aforament permès serà menys del previst. Inicialment s’havia autoritzat l’entrada d’uns 30.000 espectadors, és a dir, el 30% de l’aforament total de l’estadi, però no serà així. L’aforament s’ha vist afectat per la normativa que avui ha donat a conèixer el PROCICAT. El requisit de mantenir un metre i mig de distància entre les persones o grups de persones que disposin d’entrades obliga al club a reduir aquest nombre d’aficionats.

El nombre d’entrades per compra varia entre 1 i 6 localitats, que s’ubiquen juntes a l’Estadi en un grup bombolla, separat 1,5 metres dels grups més propers. El nombre final d’aficionats dependrà doncs del nombre màxim i la grandària dels grups bombolla que es puguin situar a l’Estadi, i que podria oscil·lar entre els 20.000 o 22.000 espectadors.

Després d’haver-se confirmat que els 15.280 socis abonats que van sol·licitar entrada per mitjà del formulari web podran assistir al partit, avui s’han començat a posar a la venda les aproximadament 2.500 entrades disponibles per a socis sense abonament i aficionats fins a completar l’aforament limitat per a aquest primer partit de la temporada 2021/22.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)