Barça

Depay signa una exhibició

Petició. El davanter del Barça està en un moment pletòric de forma. Avui li ha clavat un hat-trick a Turquia i ha donat una assistència en la golejada dels Països Baixos (6-1)

Memphis Depay ha signat una nova exhibició en el contundent triomf de Països Baixos davant Turquia (5-0) en el grup G de la classificació per al Mundial de Qatar. El davanter blaugrana ha fet el gol de l’assistència del primer gol a Klaassen i després ha signat un hat-trick per liquidar Turquia. Guus Til i Malen ha tancar la golejada fent els cinquè i sisè gol d’una gran nit pel conjunt entrenat per Louis Van Gaal. Però la sensació és Memphis que ha iniciat el curs amb una voracitat golejadora impressionant amb sis partits jugats (3 amb el Barça) i marcant set gols i donant dues assistències. Si s’amplia la xifra a partits del 2021 ha fet 28 gols i ha donat 14 assistències en 38 partits oficials que ha jugat fins ara. Unes xifres que mostren el moment màgic que està vivint.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)