Barça

Golejada a l’Alavés abans de l’estrena en la Champions (9-1)

Com en els partits anteriors, el Barça ha resolt amb golejada la cinquena jornada de la primera divisió femenina (9-1). L’Alavés ha sorprès amb el 0-1, el primer gol encaixat per les blaugrana, però la reacció ha estat contundent.

Amb l’estrena en la Champions a l’horitzó, dimarts contra l’Arsenal, Jonatan Giráldez ha fet rotacions i ha deixat a la banqueta jugadores com Alexia, Paredes, Graham, Oshoala o Patri Guijarro. L’equip ha jugat amb menys comoditat i fluïdesa que en versions anteriors, tot i que ha anat acumulant ocasions de gol. La primera clara, de Mariona, s’ha estavellat al pal (13’). La sorpresa ha arribat poc després, perquè l’Alavés ha marcat el 0-1 en un córner, amb rematada de cap de Clark (17’). Era el primer gol que rebien en tota la competició les blaugrana, que s’han trobat un escenari nou, però l’han sabut resoldre. L’empat ha arribat després d’un mal refús de la portera Cris que Bruna Vilamala, atenta, ha recollit i aprofitat (28’). El 2-1 ha estat en una jugada embolicada, amb un xut de Martens i un refús de Sonia des de la línia que ha tocat el travesser i ha acabat entrant (37’). Després de dos travessers de Rolfo, Crnovorgevic ha marcat el 3-1 en aprofitar una bona recuperació de Bruna (42’).

Giráldez ha fet tres canvis al descans, amb l’entrada d’Alexia, Graham i Patri Guijarro. Només de començar la segona part, Mariona ha marcat el 4-1 després d’un córner (47’). Graham Hansen, el cinquè amb una centrada-xut (50’). I Melanie Serrano, el sisè, després d’una gran acció col·lectiva (52’). En ple monòleg blaugrana, Melani ha tingut una altra ocasió i ha fet la centrada del setè, de Claudia Pina, sense oposició davant de porteria (73’). S’ha afegit a la festa la central Jana Fernández, que ha marcat el 8-1 en posició de davantera, després d’una bona centrada de Graham (80’). L’Alavés feia estona que havia hagut de dimitir. Oshoala, en connectar una centrada de Melanie, ha fet el 9-1 (84’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)