Barça

Ferran Reverter deixa de ser CEO del Barça

Ferran Reverter plega com a conseller delegat del FC Barcelona. Així li ho ha comunicat avui al matí al president Joan Laporta. Segons el comunicat del club, ho fa per motius personals i familiars i la renúncia serà efectiva fins que la directiva li trobi un relleu. Reverter havia estat aquesta passada als Estats Units buscant finançament per l’Espai Barça i també havia negociat l’acord de patrocini amb Spotify.

Precisament, algunes discrepàncies amb aquest acord podrien haver provocat que decideixi fer el pas d’abandonar el Barça. No és el primer cop que havia estat a punt de marxar però alguns directius l’havien frenat.

Reverter va ser nomenat oficialment CEO del FC Barcelona l’1 de juliol del 2021 amb l’objectiu de redreçar l’economia blaugrana. Amb ell al capdavant de l’estructura executiva s’ha fet la reestructuració del deute, s’ha aprovat el projecte de l’Espai Barça, s’ha reduït la massa salarial i s’han firmat nous acords. “Ara fa gairebé un any vaig decidir deixar Alemanya i tornar a Barcelona per motius familiars i poc després vaig acceptar el repte que em va oferir el president Joan Laporta de dirigir l’àrea executiva del Club. Aquests mesos han estat apassionants i agraeixo al president la seva confiança i, sobretot, el seu entusiasme i capacitat de lideratge perquè el FC Barcelona compti en aquests moments amb un equip directiu de primer nivell capaç de tornar a posicionar el Barça com a líder mundial. Personalment he posat un gran esforç i dedicació durant aquests mesos, però ara vull centrar-me en el propòsit pel qual vaig tornar a Barcelona, que és el de dedicar més temps a projectes personals i familiars”, declara Ferran Reverter.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)