Barça

Christensen, un central a cost zero

Mercat. El Barça reforçarà l’eix defensiu amb el defensa del Chelsea, que arribaria amb el seu company, el lateral Azpilicueta

El FC Barcelona té pràcticament tancat el fitxatge d’Andreas Christensen, el central del Chelsea que acaba contracte el 30 de juny. Firmaria per les quatre pròximes temporades. El club blaugrana fa temps que està treballant en aquesta incorporació perquè per culpa de la situació econòmica de l’entitat ha estat posant molt d’èmfasi a tenir controlats els jugadors que quedaven lliures i que podrien venir al club sense necessitat de pagar un traspàs.

El Barça fa temps que volia reforçar l’eix defensiu perquè té intenció de cara a la temporada vinent de posar en el mercat Umtiti, com cada estiu, i malgrat que va renovar per poder inscriure Ferran Torres, i també escoltarà ofertes per Lenglet i Mingueza. Els únics que tenen plaça assegurada són Eric Garcia, Araujo, que en breu està previst que renovi, i Piqué.

Christensen és un defensa que encaixa en el que busca el Barça en un central. Té bona sortida de pilota, és ràpid i també entén el joc. En les seves primeres temporades sí que li faltava un pèl de contundència, però amb el pas del temps l’està guanyant i cada cop és un central més sòlid. Aquesta temporada ha disputat 25 partits amb el Chelsea i ha marcat dos gols.

Amb ell, molt possiblement també arribarà al Barça César Azpilicueta, que també acaba contracte. Pot jugar de lateral per les dues bandes i de central.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)