Barça

Jordi Cruyff i Xavi es van veure amb Haaland a Munic

El FC Barcelona no renuncia a lluitar pel fitxatge de Haaland amb la resta de grans clubs que el pretenen, especialment el Real Madrid i el Manchester City. Joan Laporta ha mantingut diverses trobades amb l’agent del davanter, Mino Raiola, i segons ha pogut saber aquest diari, dimarts Jordi Cruyff, membre de la secretaria tècnica del Barça, i Xavi Hernández, l’entrenador del primer equip, es van veure amb el jugador a Munic. Haaland està a la ciutat bavaresa per intentar recuperar-se d’una lesió.

Possiblement el destí del jugador no se sabrà fins que acabi la temporada però el club blaugrana intentarà la seva incorporació. No és cap secret que a Laporta li agradaria que Haaland liderés el projecte esportiu la temporada vinent perquè considera que és una peça per fer el salt endavant per poder tornar a competir per tots els títols.

El Manchester City és un dels clubs que també està interessat en el davanter i Pep Guardiola també ha parlat amb ell. Competiran amb el Real Madrid, que somia amb fer-lo jugar al costat d’Mbappé.

Hi ha molta incertesa al voltant del futur de Haaland però el Barça està fent tot el possible per mantenir-se en la lluita pel seu fitxatge. No renuncia a res.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)