Barça

Títol, golejada i rècord

Festa completa al Johan Cruyff, amb rècord d’assistència (5.430 espectadors) per celebrar el títol de lliga. El Barça necessitava la 24a victòria en 24 jornades per no demorar més la celebració, i ha atropellat el Real Madrid (5-0), impotent davant la superioritat de les de Jonatan Giráldez. Alèxia, que ha guiat l’equip com ha volgut, ha marcat els dos primers gols, seguits per un de Patri Guijarro, un en pròpia porta de Peter i un de Jenni Hermoso. De fet, n’hi ha hagut dos més, anul·lats per fora de joc inexistent.

Les blaugrana han acaparat la pilota des de l’arrencada, amb un Madrid molt endarrerit i reduint l’amenaça en sortides al contraatac, i que en tota la primera part només ha fet un xut, d’Athenea. Rolfö ha marcat molt aviat de cap, però el gol ha estat anul·lat per un fora de joc que, amb VAR, probablement hauria estat vàlid (4’). Les arribades a l’àrea de Misa han estat constants, tot i que les de Giráldez han fet moltes centrades, de bon resoldre per a les blanques, i han trobat a faltar precisió i tranquil·litat en els últims metres. Fins que Alèxia ha trobat la llum. La Pilota d’Or ha obert la llauna amb un xut que, en desviar Ivana, ha deixat venuda Misa (41’). I dos minuts més tard, Alèxia ha recollit una passada de Patri, ha fet el control amb l’esquerra i ha marcat el 2-0 amb la dreta.

Un altre fora de joc inexistent ha frustrat el 3-0, en un cop de cap de Marta Torrejón en una falta lateral (52’). Sí que ha valgut el golàs de Patri Guijarro, amb un gran xut des de la frontal (60’). El 4-0 ha estat en pròpia porta, de Peter (65’). Les de Giráldez han continuat manant amb autoritat. Jenni Hermoso, habilitada per Alèxia, ha marcat el cinquè (83’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)