Barça

La planificació del mercat

Barça. En el club blaugrana estan condicionats pel ‘fair-play’ per fer nous fitxatges. “Hem de donar a Xavi el millor equip possible per competir”, diu Jordi Cruyff

Després d’un curs en blanc, en què encara queda segellar la presència en la pròxima edició de la Champions League, s’espera un estiu mogut a les oficines del Barça. “Hem de donar al mister el millor equip possible per competir”, va reconèixer ahir Jordi Cruyff, assessor i adjunt a la direcció esportiva del club blaugrana. L’executiu, que està en contacte permanent amb l’entrenador, Xavi Hernández, i amb el director de futbol, Mateu Alemany, va inaugurar ahir un Cruyff Court a Constantí (Tarragona), on va referir-se a diversos temes en clau de mercat. Pel que fa a fitxatges específics, amb els ja lligats Franck Kessié i Andreas Christensen (cap dels dos confirmat oficialment), va assegurar que estan pendents del fair-play financer, però que a la direcció esportiva saben quina és la línia a seguir. “És important tenir comunicació amb Xavi i amb Mateu per entendre què podem fer i, a partir d’aquí, actuar. Hem de fer pla A, pla B i pla C per estar preparats quan arribi el moment”, va completar. “Quan tinguem més claredat amb el fair-play, i sapiguem què és possible i què no, decidirem. Però el que s’ha de tenir és un equilibri en totes les línies. La gent s’oblida que perquè un crac funcioni hi ha d’haver gent al voltant que el faci funcionar. Aquest és el nostre objectiu, que cada setmana el mister tingui un maldecap perquè ha de deixar futbolistes fora”, va dir Cruyff, que també va insistir en el fet que “el ritme i les necessitats per competir en el futbol han canviat i ens hem de preparar”. “Cal modernitzar conceptes. El futbol és canviant i hem d’estar oberts a aquests canvis”, va manifestar.

Noms propis

Qüestionat per noms propis, Cruyff es va referir al de Frenkie de Jong, un futbolista a qui s’ha vinculat a diversos equips per ser traspassat, sobre el qual va limitar-se a dir que “és un jugador molt valorat dins del club i en el món del futbol.” De les renovacions de Dembélé i Gavi va indicar que “esperem que tinguin un bon final”, i finalment, sobre Lewandowski, també posat en l’òrbita culer, va afirmar que “és un jugador que té contracte i som els últims a decidir”.

Dos partits de sanció a Carles Naval i multa al club

El Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol (FEF) va imposar ahir dos partits de suspensió al delegat del Barcelona, Carles Naval, per haver protestat a l’àrbitre en el partit disputat diumenge contra el Rayo Vallecano al Camp Nou (0-1). Segons l’acta del col·legiat Isidro Díaz de Mera, Naval va ser expulsat en el minut 45 “per protestar de manera ostensible” una de les seves decisions a la porta del vestidor arbitral, i competició el va sancionar amb dos partits, igual que a Jordi Duran, del cos tècnic del Barcelona, expulsat en el minut 89 també per protestes a l’àrbitre. A més, el mateix comitè multa el club blaugrana per “alteració de l’ordre del partit de caràcter lleu”, després del llançament d’un encenedor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)