Barça

Araújo: “Estic molt content de continuar en el millor club del món”

El Camp Nou ha estat l’escenari de l’acte de la renovació del central uruguaià fins el 2026

El Barça i Ronald Araújo han fet oficial aquest migdia l’acord de renovació del central uruguaià fins el 2026. L’acte, obert només a una mínima presència d’aficionats blaugrana, s’ha celebrat sobre la gespa del Camp Nou i no hi ha hagut la roda de premsa habitual, però tan el president com el central uruguaià han fet els respectius parlaments.

Ronald Araújo

“És una gran felicitat estar en aquest club, el millor del món. Vull agrair aquesta oportunitat de seguir aquí a la meva família. M’emociono perquè hem passat per moltes coses i això és molt important per nosaltres. Vull agrair el recolzament del club des que vaig arribar i a tota la gent que ha apostat per mi. És un club amb un estil diferent de joc i em va costar, però entre tots m’han ajudat i estic aquí.”

“He treballat molt primer per arribar a Europa. Venir al Baça em va fer molt feliç i ara estic al primer equip. Sempre he tingut clar que el meu lloc és al Barça. Crec molt en aquest projecte, en la gent jove que tenim, i estic segur que guanyarem molts títols.”

“De mi es pot esperar compromís i treball, això és innegociable. Es pot comptar en mi en qualsevol situació. Em trobo molt a gust aportant el que puc a l’equip.”

Joan Laporta

“Ronald Araújo ens dona present immediat i ens fa consolidar el projecte a mig i llarg termini. Li vull donar el meu agraïment a ell personalment perquè és un jugador molt cotitzat, i amb ell incorporem caràcter i compromís. És d’aquesta mena de jugadors que ens agrada tenir al Barça. La seva renovació va en la línia de construir un projecte guanyador i forma part d’aquest grup de jugadors joves. Aquestes ganes i l’entusiasme de triomfar al Barça ho tindrem sempre present.”

“Estem consolidant el projecte esportiu en unes circumstàncies que no són fàcils però persones com Araújo ens ajuden a poder-ho fer. Tot el que ens dona al camp és correspost perquè l’afició l’estima. Està cridat a ser un dels jugadors més importants de la pròxima dècada del Barça. És la consolidació d’un projecte que estem construint i que l’anirem millorant a mesura que passi el temps. Assentem unes bones bases amb un central com ell i tota la gent jove que tenim amb empenta i personalitat que estan cridats a marcar una època. És un orgull ser el president del Barça en un moment com aquest, en què veus una persona com Araújo que agraeix el que li dona el club.”

“La Masia és una de les bases del club. És un estil diferent de jugar a futbol i l’Araújo s’hi ha hagut d’adaptar. Els uruguaians ja tenen aquest caràcter guanyador que ho fa més fàcil. Coneix el català, respecta la institució i aquest club té un compromís social molt important i a Araújo li agrada donar i estimar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)